Just nu:
Välkommen till vår nya hemsida!

Boka en rolig gruppaktivitet i Sundsvall!

Det finns massor av bra anledningar att anordna en gruppaktivitet.
Det är mycket uppskattat bland företag och det finns så många saker att göra i Sundsvall.

Vi finns här för dig som vill göra något roligt med arbetskamraterna, kunderna eller kanske hela familjen.

När passar det att anordna en gruppaktivitet?

Först brukar vi fråga vad målet är med er aktivitet. Om det är för att stärka sammanhållningen och förbättra samarbetsförmågan i gruppen finns det olika teambuildning-aktiviteter vi kan föreslå.

Vill ni hellre motionera tillsammans eller ska det helt enkelt vara lekfullt och roligt eller kanske fysiska utmaningar? På samma sätt som målet med aktiviteten kan variera, kan också tillfället för den variera.

Om det är ett inslag i en konferens eller en kurs passar vi på att slå ett slag för att göra det mitt på dagen. Underskatta aldrig några timmars frisk luft utomhus, det lyfter vilken konferensdag som helst.

Vill ni ha ett litet äventyr i samband med en After Work med jobbet eller har ni släktträff med hela familjen? En aktivitet tillsammans med jobbet är ett roligt sätt att börja eller avsluta en arbetsvecka.

I vårt utbud finner du en salig blandning av aktiviteter att välja mellan. Vi bokar också andra upplevelser i regi av goda samarbetspartners såsom Prison Island eller Högt och Lågt för att nämna några.

Träna skidåkning tillsammans i grupp

Det finns helt fantastiska spårsystem runt om i Sundsvallsområdet. 300 kilometer spår i kommunen! Vintertid är skidåkning en vanlig aktivitet särskilt i vårt område. Aktivera erbjuder träning i skidteknik tillsammans med en före detta elitskidåkare. Det här är både för nybörjaren och skidveteranen.

Oavsett kunskapsnivån har vår certifierade skidcoach värdefulla tips och tricks för att du ska kunna utveckla din skidåkning. Aktiviteten bygger på praktik, på med skidorna och du får proffshjälp att bli en bättre skidåkare.

Skidcoach kan bokas både för enskilda pt-lektioner eller i grupp. Ofta utgår vi från Friluftscentrum på Södra berget som har spår i världsklass.

När vintern är över, vanligtvis i början av april, går det utmärkt att fortsätta med rullskidor istället. Även detta på Södra Berget där det finns en fin rullskidbana som erbjuder en trygg miljö och härlig skogskänsla.

Nya sätt att öka gruppens samarbetsförmåga

Aktivera erbjuder en rad olika aktiviteter framtagna för att träna gruppens samarbetsförmåga. Antingen för att öka sammanhållningen eller bara testa hur bra gruppens samarbetsförmåga verkligen är.

Aktiveras gruppaktiviteter med fokus på samarbete blandar praktiska och teoretiska inslag. Det kan handla om att lösa fysiska utmaningar tillsammans, svara på gåtor eller lösa kluriga problem. Vi erbjuder också aktiviteter med fokus på kommunikation och övningar för att öka kommunikationsförmågan. Alla grupper har mycket att tjäna på att bli bättre på att kommunicera, både företag och privatpersoner.

Äventyrliga utmaningar i Sundsvall

Låter inte teambuilding eller samarbetsövningar som något för er kanske några av våra mer äventyrliga aktiviteter passar bättre. Våra äventyrsaktiviteter nyttjar både Sundsvallsområdets vackra arkitektur och natur.

Det kan vara i de centrala delarna av stan med kanske en Takvandring eller på något av våra stadsberg, Södra berget eller Norra berget. Dessa aktiviteter är fantastiska tillfällen att som grupp testa någonting helt nytt.

Företag kan ha svårt att hitta nya aktiviteter, vilket gör vårt stora utbud mycket uppskattat och det är lätt att få nya idéer och möjliga kombinationer.
Läs gärna mer på vår hemsida vad tidigare kunder sagt om oss.

Fyra saker att tänka på när man väljer gruppaktivitet

  • Välj en aktivitet som alla i sällskapet klarar av att genomföra
  • Det är alltid roligt och utvecklande att våga testa något nytt.
  • Gruppaktiviteter kan vara både lärorika och roliga
  • Välj en arrangör som lyssnar till era behov och har stor erfarenhet.

Välkommen till oss på Aktivera i Sundsvall

Aktivera har en lång bakgrund i att planera, boka och genomföra gruppaktiviteter. Vi är medvetna om att olika grupper kan ha särskilda behov eller önskemål. Vi lyssnar in och anpassar aktiviteten efter det ni efterfrågar och vill uppnå.

Boka er nästa aktivitet hos oss! Alla kontaktuppgifter du behöver finns här på hemsidan. Vi är snabba, kunniga och erfarna och besvarar er förfrågan så fort vi kan. Vi jobbar med personligt ansvar och stor vilja för att ni ska bli nöjda med ert event, stort som litet. Aktivera- en kontakt många möjligheter.

Välkommen!

Läs mer här om våra aktiviteter.

Kontakt

Aktivera Incentive AB
Södra Allén 5
852 44 Sundsvall

060 - 12 14 44
upplev(at)aktivera.com

556505-2437    |    Integritet    |    Sitemaps

Design by RIPPLE46
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram