Just nu:

Utomhus är grejen och vi har massa aktiviteter att erbjuda! Vad sägs t.ex. om Uppdrag Stenstan,  Kommunicera Mera eller Annorlunda AW?
Takvandring är igång för fullt. En mycket passande aktivitet nu när stan fyller 400 år! Vad kan du om din egen stad? Eller kanske vill du visa upp den för några besökare? Välkomna upp!


Vi berättar mer, maila oss på upplev@aktivera.com

 

Teambuilding

Uppdrag Samarbete

Vill du gå till jobbet och veta att dina medarbetare pratar med varandra och löser de utmaningar och problem som uppkommer i verksamheten? Vi kan hjälpa dig med det!

inspirationsföreläsning kombinerat med praktiska övningar

Under en halv dag får du inspiration, energi och aha-upplevelser kring hur du som chef eller medarbetare kan påverka samarbetet i gruppen genom inspirationsföreläsning kombinerat med praktiska övningar.

Kontakta oss via telefon eller mail, eller fyll i vårt formulär så hör vi av oss till dig för mer information.

Maximera samarbetet

Vi startar med en inspirationsföreläsning om att ”Maximera samarbetet”, därefter delar vi upp oss i mindre grupper och tar oss an praktiska teamövningar ledda av en handledare.

Reflektion

Efteråt reflekterar vi tillsammans över gruppens samarbete och kommunikation och vilka lärdomar ni kan ta med er tillbaka till jobbet.

BLIR DU NYFIKEN? VILL DU BOKA?

Pris: 995 kr/person
(minimidebitering 12.000 kr)

Kostar inget extra

Vi jobbar med ett provisionsbaserat system mot anläggningar och arrangörer vilket gör att du som kund inte betalar något extra för vårt jobb.

Erfarenhet

Vi har bokat och planerat konferenser och event sedan 1998. Vi vet vad som gör ett konferensupplägg lyckat och kan ge förslag på en mängd anläggningar och olika kringarrangemang.

Du sparar tid

Vi gör det tidskrävande jobbet med att samla in och sammanställa offerter, göra avstämningar, få tag på kontakter och vi påminner dig om detaljer som är lätt att glömma.

Säkert

Vi använder oss alltid av både muntliga och skriftliga avstämningar mot dig som kund,

Några av våra
Samarbetspartners

Kontakt

Aktivera Incentive AB
556505-2437
Kompanivägen 4
852 38 Sundsvall

060 - 12 14 44
upplev(at)aktivera.com

556505-2437    |    Integritet    |    Sitemaps

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram