Just nu:

Utomhus är grejen och vi har massa aktiviteter att erbjuda! Vad sägs t.ex. om Uppdrag Stenstan,  Kommunicera Mera eller Annorlunda AW?
Takvandring är igång för fullt. En mycket passande aktivitet nu när stan fyller 400 år! Vad kan du om din egen stad? Eller kanske vill du visa upp den för några besökare? Välkomna upp!


Vi berättar mer, maila oss på upplev@aktivera.com

 

Träning med Aktivera

Certifierad Skidcoach

Hej! Jag heter Karin Svingstedt och älskar att åka längdskidor.
Jag är certifierad skidcoach genom Svenska skidförbundet och har många år som landslagsåkare, skidgymnasietränare och ledare.

Med dessa erfarenheter och ett stort intresse för den ständiga utvecklingen inom skidåkning vill jag sprida kunskap och skidglädje också till andra oavsett nivå eller ambition.

Det skulle vara skoj om just du vill lära dig mer, hitta nycklar för en effektivare träning och få ännu roligare i spåret.

Träna med Karin

Är du intresserad av att boka coaching eller träning? Kontakta oss eller fyll i vårt formulär via knappen nedanför så hör vi av oss till dig!

Boka lektion
Presentkort
Friskvård
Vad våra kunder säger

Kontakt

Aktivera Incentive AB
556505-2437
Kompanivägen 4
852 38 Sundsvall

060 - 12 14 44
upplev(at)aktivera.com

556505-2437    |    Integritet    |    Sitemaps

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram