Träning med skidcoach

Att träna med coach kan på kort och effektiv tid förbättra din teknik och göra din året runt-träning roligare. Aktivera erbjuder konditionsträning i olika former med vår skidcoach Karin Svingstedt, utbildad och certifierad via Svenska Skidförbundet. Inriktningen är främst längdskidåkning och hur du tränar för det året om, sommar som vinter. På vintern slipas det på skidteknik och vallning, på sommaren erbjuds pass på rullskidor, stavgång (skidgång) och enkla styrkeövningar. Samtliga pass anpassas efter varje grupp eller individs förutsättningar och genomförs utomhus i inspirerande miljöer.
I menyn här nedanför hittar ni Aktiveras utbud av träningsaktiviteter.

Har du frågor om träning?

060-12 14 44 upplev@aktivera.com
 • Skidteknik Grupp

  Få värdefulla tips från skidcoach inför vinterns utmaningar i skidspåret. Teknikträning som ger dig mer kraft över och större glädje av din skidåkning, antingen i klassisk eller fri stil. Under ledning av certifierad skidcoach.
  Pris:  3-4p 400:-/p    5-8 p 350:-/p
  Tidsåtgång 1,5 tim      Antal: max 8p/grupp
  Plats: Södra Berget

  PDF för nedladdning Skidteknik_vallakurs

  Genom samarbetet inom Ski Region Mid Scandinavia kan vi erbjuda coachning och program för stora grupper.


 • Skidteknik Privatlektioner

  Med en eller flera privatlektioner med skidcoach når du snabb förbättring i din åkteknik. Personligt och engagerat hittar vi tillsammans rätta nycklarna för just dig och din åkning. Med erfarenhet som åkare i längdlandslaget, tränare på Järpens skidgymnasium och Certifierad skidcoach genom Svenska skidförbundet har jag många enkla tips att dela med mig av, anpassade just för dig.

  Pris: 1p 750:-   2p 1000:-

  Hör av dig för att boka tid och få mer info.

  Karin Svingstedt  070-4313172    upplev@aktivera.com


 • Vallakurs

  Lär dig grunderna i vallning som gör att du slipper slita med ”dåliga skidor”. Pris: 2 500 kr/grupp Tidsåtgång 1,5 tim Antal: max 10p/grupp

  PDF för nedladdning Skidteknik_vallakurs


 • Rullskidor

  Bli kompis med rullskidor som träningsform. Vi lär ut grunderna i klassisk teknik, ger råd och tips för en säker och effektiv åkning och  vi pratar om utrustning och saker som är bra att veta.
  Pris: 2 500 kr/grupp
  Tidsåtgång: 1,5 tim   Antal: max 8 pers
  Plats: Södra Berget

  För privatlektioner, kontakta Karin för mer info: 070- 431 31 72  upplev@aktivera.com

  PDF för nedladdning: Barmarkstraning


 • Stavgång (Skidgång)

  Effektiv, skonsam och variationsrik träning. Inspirationspass där vi hittar glädjen och lusten att träna året om. Boka ett eller flera pass. Vi kör pass i olika former och nivåer. Pris: 2 000 kr/grupp
  Tidsåtgång: 1,5 tim    Antal: Max 12 pers
  Plats: Södra Berget eller Sidsjön

  PDF för nedladdning: Barmarkstraning