Just nu:

Utomhus är grejen och vi har massa aktiviteter att erbjuda! Vad sägs t.ex. om Uppdrag Stenstan,  Kommunicera Mera eller Annorlunda AW?
Takvandring är igång för fullt. En mycket passande aktivitet nu när stan fyller 400 år! Vad kan du om din egen stad? Eller kanske vill du visa upp den för några besökare? Välkomna upp!


Vi berättar mer, maila oss på upplev@aktivera.com

 

Aktivera nominerad till Stora Turismpriset 2018

november 22, 2021
Innehållsförteckning

Aktivera nominerad till Stora Turismpriset 2018

Stora Turismpriset delas ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism. Det är en fristående stiftelse vars syfte är att främja utvecklingen av kunskap inom svensk turism där Tillväxtverket idag är stiftelsens huvudman.

Alla län i Sverige har möjlighet att nominera en kandidat till den nationella utmärkelsen Stora Turismpriset. Landstinget Västernorrland har nominerat tre kandidater som främjar länets besöksnäring. Aktivera är en av dem och det är du som röstar fram vem du vill skall representera Västernorrland på nationell nivå.

Du kan se vår film och lägga din röst här.

Kontakt

Aktivera Incentive AB
556505-2437
Kompanivägen 4
852 38 Sundsvall

060 - 12 14 44
upplev(at)aktivera.com

556505-2437    |    Integritet    |    Sitemaps

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram