Just nu:

Lägret i skidtunneln i Gällö har fortfarande några platser kvar! 21-22 oktober. Kom med och tjuvstarta skidsäsongen med oss. Kontakta oss på upplev@aktivera.com.

Skidcoach Sundsvall

november 22, 2021
Innehållsförteckning

Boka träning i skidteknik med skidcoach i Sundsvall!

Vill du hitta på något roligt tillsammans med en grupp människor? Boka en träning i skidteknik! Att motionera tillsammans skapar bra sammanhållning i gruppen samtidigt som alla får ett, kanske välbehövligt, träningspass! Vi på Aktivera erbjuder lektioner i skidteknik i Sundsvall. Tränas och guidas av en tidigare elitskidåkare, samtidigt som ni får både motion och god sammanhållning som grupp.

Aktivera erbjuder träning i skidteknik för alla typer av grupper. Det finns många anledningar till att träning i skidteknik är en passande gruppaktivitet för de flesta. Skidträningen ökar gruppens sammanhållning, är fysiskt aktiverande och träningen hålls också av en certifierad skidcoach som också är före detta elitskidåkare.

Fysisk gruppaktivitet i vackra Sundsvall

Det finns många tillfällen då en gruppaktivitet kan vara passande. Det kan röra sig om en rolig aktivitet i slutet av arbetsveckan, en teambuilding-aktivitet i början av året eller ett spontant sätt att tillbringa mer tid vänner emellan. Gruppaktiviteter kan också anordnas som del av större evenemang som konferenser eller kurser.

Oavsett av vilken anledning ni är intresserade av en gruppaktivitet kan ni vara säkra på att Aktivera i Sundsvall kan hjälpa er. Vi har ett brett utbud av många olika typer av aktiviteter. De kan variera i tid, fysisk aktivitetsnivå, geografisk plats eller på andra sätt. Kort sagt kan ni vara säkra på att Aktivera erbjuder aktiviteter som passar just er grupp. Alla våra aktiviteter har gemensamt att de ökar sammanhållningen i gruppen och att de uppskattas av deltagarna.

Många fördelar med att boka en fysisk gruppaktivitet

Gruppaktiviteter kan vara fartfyllda eller lugna, eller någonting däremellan. Att träna sin skidteknik med hjälp av en certifierad skidcoach är en nivå av tempo som passar de flesta. Självklart involverar skidträning fysisk aktivitet och motion, men med hjälp av professionell coachning ingår också inslag av mer teoretisk karaktär som gör hela gruppen till bättre skidåkare, oavsett vilken nivå deltagaren ligger på innan aktiviteten.

Det finns många fördelar med att välja en fysisk aktivitet där deltagarna får röra på sig. Som de flesta vet kommer fysisk aktivitet med många fördelar. Man blir friskare, får mer energi, blir mer sällan sjuk och har också lättare att ta till sig information. Därför passar träning i skidteknik extra bra som en del av en konferens eller kurs. Gruppaktiviteter uppskattas mycket som fristående aktivitet för teambilding.

Före detta elitskidåkare som är certifierad skidcoach

De flesta av oss har en relation till skidåkning, inte minst här uppe i Sundsvall. Skidåkning är en naturlig aktivitet att ägna sig åt under vinterhalvåret. Trots att många gillar att tillbringa tid i skidspåret är det inte många som har lagt ned tid på att träna sin skidteknik. Att träna upp skidtekniken är både ett härligt sätt att få motion, samtidigt som din skidåkning ökar i kvalitet.

Aktivera erbjuder träning i skidteknik av en certifierad skidcoach som är före detta elitskidåkare. En lärare med stor kunskap, kompetens och erfarenhet resulterar i att skidåkare på alla nivåer kan utvecklas efter tid med vår coach. Vi garanterar att alla deltagare får värdefulla tips inför vinterns utmaningar i skidspåret.

Fem anledningar att välja skidteknikträning som er nästa gruppaktivitet

  • ➤ Ökar sammanhållningen i gruppen
  • ➤ Deltagarna har roligt och kan slappna av
  • ➤ En f.d. elitskidåkare med skidcoach-certifikat som utbildare
  • ➤ Motion gör underverk för både kropp och knopp
  • ➤ Skidåkare på alla nivåer kan träna sin skidteknik och bli bättre och snabbare i spåren

Boka skidträning i Sundsvall idag!

Aktivera erbjuder ett brett utbud av gruppaktiviteter i Sundsvall-området. Ett brett utbud av aktiviteter gör att vi har någonting för alla. Vi samarbetar också med många organisationer i regionen, vilket Träning i skidteknik är en aktivitet som har uppskattats av både unga och gamla, killar som tjejer, precis som skidåkning i allmänhet.

Om du vill veta mer om skidträningen eller någon annan av Aktiveras aktiviteter är du välkommen att kontakta oss. Du når oss på både telefon och email. Kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan. Med våra förmånliga priser, breda utbud och långa erfarenhet av att anordna gruppaktiviteter kan du och ditt sällskap vara säkra på att få en härlig stund hos oss.

Välkommen!

Kontakt

Aktivera Incentive AB
556505-2437
Kompanivägen 4
852 38 Sundsvall

060 - 12 14 44
upplev(at)aktivera.com

556505-2437    |    Integritet    |    Sitemaps

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram