Just nu:

Utomhus är grejen och vi har massa aktiviteter att erbjuda! Vad sägs t.ex. om Uppdrag Stenstan,  Kommunicera Mera eller Annorlunda AW?
Takvandring är igång för fullt. En mycket passande aktivitet nu när stan fyller 400 år! Vad kan du om din egen stad? Eller kanske vill du visa upp den för några besökare? Välkomna upp!


Vi berättar mer, maila oss på upplev@aktivera.com

 

Företagsevent i Sundsvall

november 22, 2021
Innehållsförteckning

Hur gör man ett bra event som ska passa just er? Aktivera kan hjälpa till / ger tipsen.

Börjar det bli dags för ett företagsevent i Sundsvall? Förr eller senare kommer de flesta företag stå inför att planera ett företagsevent. Det kan handla om en invigning, ett jubileum eller kick-off. Det är viktiga arrangemang som kan göra skillnad för hur utomstående ser på ett företag. Ett välplanerat, proffsigt evenemang ger kunder och andra intressenter en positiv bild av företaget som i förlängningen kan innebära fler kunder och större intäkter.

Inget företagsevent är det andra likt. Det som däremot är gemensamt, och som ofta glöms bort, är mängden nedlagd tid som ligger bakom varje lyckat event. Med Aktivera som samarbetspartner kan du känna dig trygg. Vi har lång erfarenhet av att projektleda och planera olika typer av aktiviteter i Sundsvall med omnejd. Du kan se oss som spindeln i nätet som projektleder för att du som arrangör och värd ska kunna fokusera på det ni gör bäst. Vi finns med er i god tid före, under och efter evenemanget. Vi är flexibla, jobbar personligt och nära våra kunder.

Vill du se hur våra tidigare kunder upplevt oss i dessa lägen? Läs mer under ”referenser” på vår hemsida.

Företagsevent i Sundsvall - Ett urval av tips!

Är man inte van att planera och boka roliga, spännande aktiviteter är det heller inte lätt att känna till allt man behöver tänka på. Säkert har du hört uttrycket ”att hålla många bollar i luften”? Precis så är det, samtidigt som man ofta ska balansera detta med sina ordinarie arbetsuppgifter.

Vad ska ingå i ert event? Ska det vara mat, hur är det i så fall med allergier? Underhållning? Transporter? Logi? Hur stor ska scenen vara och vem tar hand om ljussättning och ljudanläggning?

Det gäller att hela tiden göra avvägningar vad som ska finnas i konceptet och vad som faktiskt är möjligt att utesluta.

När du analyserat alla parametrar som ska ingå är det dags att sy ihop detta till en hållbar helhet. Att i god tid hitta, boka och sätta upp allting är också en mycket tidskrävande del i arrangemanget.

Många företag väljer numera att anlita en eventarrangör. En partner som kan hjälpa till med helheten, hålla koll på alla kontakter och att allt sker i rätt turordning. Sånt gillar vi på Aktivera! Vi är snabba, kunniga och erfarna. Ju tidigare vi får komma med i processen, desto bättre slutresultat.

Alla typer av företagsevent i Sundsvall - Varför Aktivera?

Vi är proffs på att anordna genomtänkta företagsevent och spännande aktiviteter. Vi har jobbat med event, aktiviteter och programinnehåll sedan 1998. Denna erfarenhet tillsammans med ett stort nätverk av duktiga, pålitliga samarbetspartners inom alla tänkbara specialområden gör att vi kan skapa event efter olika sorters önskemål, i många varierade miljöer.

Kanske har ni själva en tydlig plan och vision hur ert event ska se ut men behöver hjälp med vissa detaljer kan vi bli er hjälpande hand även då. Vi bollar idéer med er och är alltid måna om att både ni och era inbjudna gäster är nöjda med tillställningen. Idéer, visioner och önskemål är sällan det som sätter begränsningen.

Här är det ofta budgeten som styr och vi på Aktivera är vana att arbeta inom både små som stora ramar. Vi ser till att ni får ut maximal valuta för insatsen och ett helhetsprogram ni känner er nöjda med.

Olika typer av företagsevent som vi har jobbat med:

 • Mässor
 • Idrottsevenemang
 • Jubileum
 • Kund- och säljträffar
 • Produktlanseringar
 • Invigningar
 • Temafester

Har du någonting annat i åtanke, som inte finns med i listan? Ingen fara, vi är ganska säkra på att vi kan hjälpa till med ditt arrangemang. Kontakta oss, vi är alltid redo att svara på frågor och lösa problem.

Aktivera i Sundsvall är…

 • erfarna av många olika sorters kunder och event.
 • måna om att samtliga deltagare ska vara nöjda
 • kunniga efter många år i branschen
 • snabba och flexibla att arbeta med
 • vana att jobba inom både små och stora ramar

Kontakta oss på Aktivera i Sundsvall!

Är det dags att börja planera firmafesten, jubileet eller en kick-off? Vi är ett mail eller ett telefonsamtal bort. Alla kontaktuppgifter finns här på vår hemsida.
Välkommen med din förfrågan!

Kontakt

Aktivera Incentive AB
556505-2437
Kompanivägen 4
852 38 Sundsvall

060 - 12 14 44
upplev(at)aktivera.com

556505-2437    |    Integritet    |    Sitemaps

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram