Just nu:

Utomhus är grejen och vi har massa aktiviteter att erbjuda! Vad sägs t.ex. om Uppdrag Stenstan,  Kommunicera Mera eller Annorlunda AW?
Takvandring är igång för fullt. En mycket passande aktivitet nu när stan fyller 400 år! Vad kan du om din egen stad? Eller kanske vill du visa upp den för några besökare? Välkomna upp!


Vi berättar mer, maila oss på upplev@aktivera.com

 

Konferens i Sundsvall

november 22, 2022
Innehållsförteckning

Så skapar du en lyckad konferens i Sundsvall!

Börjar det bli dags för att boka en Konferens i Sundsvall? Att man då behöver en lokal med rätt möblering och rätt teknik är oftast inte den svåra biten, det är när allt det andra, kittet i konferensen, ska planeras som man förstår hur mycket jobb det är.

Hur får man konferensen lyckad? Hur väver man ihop detta mötestillfälle till en helhet så att både du som ansvarig och alla deltagarna känner sig helt nöjda? Oavsett om det är en stor konferens i sundsvall, en utbildning eller ett litet möte eller kanske en serie möten krävs ett arbete för att sätta rätt innehåll och den perfekta mixen.

Ställ först frågan varför

Vad vill ni uppnå med er konferens, varför behövs den?
Att i lugn och ro skriva ner sina önskemål gällande det här tillfället är ett bra sätt att få en klarare bild. Vi finns tillgängliga för att bolla idéer med er och tillsammans skapa den helhet som kännetecknar en riktigt bra konferens.

Oavsett om ni önskar hjälp med hela programmet från första början eller om ni vill ha hjälp med vissa detaljer och inslag kan Aktivera hjälpa till.
Kanske gäller er konferens en nystart i organisationen, nya produkter som ska lanseras, utbilda er personal eller möta era kunder – det finns nästan lika många typer av konferenser som det finns företag och skäl.

Trots olikheter vet vi av erfarenhet att de flesta känner stor lättnad när det finns en hjälpande hand som får såväl energi som tid att räcka till. I rollen som bokningspartner och konferensarrangör lutar vi oss tryggt mot vår långa erfarenhet att planera, boka, kvalitetssäkra och genomföra arrangemang i samråd med våra kunder.

Vi skapar trygghet och utrymme för att den som är utsedd att ordna mötestillfället ska kunna fokusera på kärnan i aktuellt event. För visst är det väl skönt att helt kunna ägna sig åt ett gott värdskap istället för att oroa sig för alla detaljer?

Saker att tänka på när man ska hålla konferens

När syfte och mål för er konferens är bestämt är det dags att börja fundera mer på innehållet. Vilka aktiviteter ska ingå? Hur ska programmet fyllas upp till en helhet? Ska det vara aktiviteter kopplade till arbetet eller ska det ”bara” vara avslappnat och roligt? Och tänk om det kan vara både och- att förena nytta med nöje.

Att också tänka på att bryta upp en stund, ge utrymme för frisk luft och rörelseaktivitet är ett av våra hetaste tips för att få engagerade och pigga deltagare. Underskatta aldrig en stund utomhus, gärna under dygnets ljusa timmar om din konferens ligger under den mörkare tiden på året.

Det är fullt möjligt genom att t.ex. förlänga lunchen med en halvtimme. Det brukar vara mycket uppskattat och ger mer energi till eftermiddagens viktiga arbete.

Vi har många olika aktiviteter som kan användas som inslag i er konferens. Det finns roliga och utvecklande övningar och aktiviteter som tränar gruppens kommunikations- och samarbetsförmåga. Teambuilding genom olika övningar och lättare äventyr är något våra kunder ofta önskar.

Vi har mobila aktiviteter och även en stationär teambana. Aktiviteter kan vara en viktig del för både deltagarnas trivsel och för målet med konferensen. Eller kanske vill ni bara byta ut arbetet en stund, släppa loss för att bara skratta och ha roligt – härligt!

Tillsammans kan vi göra er konferens i Sundsvall komplett, från början till slut.

Som konferensarrangör är Aktivera…

  • Snabba. Vi är vana vid ett högt tempo och förstår att behov och utmaningar i planeringen kan dyka upp oväntat.

  • Kunniga. Vi arrangerar konferenser och erbjuder ett brett utbud av passande aktiviteter att ha som inslag i konferensen.
  • Erfarna. Efter många år i branschen har vi ett stort kontaktnät av leverantörer och partners som vi samarbetar med för att optimera ditt event.

Vi är vana att projektleda och planera. Som oftast finns det en budget som styr och sätter begränsningar och Aktivera är vana att jobba med ekonomiska ramar i både små och stora konferenser och möten. Vi kan finnas vid er sida från tidig planering till avstämning och utvärdering.

Under er konferens kan vi att finnas med för att försäkra att allt går enligt planerna och på så sätt ge dig tid att fokusera på det ni gör bäst. Allt det som är runtomkring tar vi hand om. Efter konferensen hjälper vi till med det praktiska som t.ex. ekonomisk uppföljning, utvärdering av aktiviteterna och konferensen som helhet m.m.

Varför Aktivera?

När fantasin, kunskapen eller tiden tryter kan det vara skönt att kunna vända sig till någon som har idéer och erfarenhet inom området. När det kommer till konferenser och möten så finns vi där för dig. Att boka din konferens i Sundsvall via Aktivera har många fördelar.

  • Erfarenhet – Vi har bokat och planerat konferenser och event sedan 1995. Vi vet vad som gör ett konferensupplägg lyckat och kan ge förslag på en mängd anläggningar och olika kringarrangemang.
  • Personligt – En kontakt för hela konferensen oavsett anläggning och innehåll.
  • Helhetslösning – Vi har samarbetspartners inom många områden för att göra ert möte komplett.
  • Säkert – Vi använder oss alltid av både muntliga och skriftliga avstämningar mot dig som kund, konferensanläggning och aktivitetsarrangörer för att säkerställa att vi är överens.
  • Du sparar tid – Vi gör det tidskrävande jobbet med att samla in och sammanställa offerter, göra avstämningar, få tag på kontakter och vi påminner dig om detaljer som är lätt att glömma.
  • Tjänsten kostar inget extra! Vi jobbar med ett provisionsbaserat system mot anläggningar och arrangörer vilket gör att du som kund inte betalar något extra för vårt jobb.

Boka konferens i Sundsvall idag med Aktivera!

Vi är en konferensarrangör i Sundsvall. Vi bokar även konferens i Höga Kusten, i Jämtland och Hälsingland. Har ni några frågor eller bara vill komma igång så snabbt som möjligt hittar ni våra kontaktuppgifter på vår hemsida. Mail eller telefon spelar ingen roll, vi svarar så fort vi kan.

Varmt välkomna!

Läs mer

Till huvudsidan
konferens i sundsvall
konferensrum
boka konferens i sundsvall

Kontakt

Aktivera Incentive AB
556505-2437
Kompanivägen 4
852 38 Sundsvall

060 - 12 14 44
upplev(at)aktivera.com

556505-2437    |    Integritet    |    Sitemaps

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram