Just nu:

Lägret i skidtunneln i Gällö har fortfarande några platser kvar! 21-22 oktober. Kom med och tjuvstarta skidsäsongen med oss. Kontakta oss på upplev@aktivera.com.

Roligt julmys klappat och klart

november 22, 2021
Innehållsförteckning

Roligt julmys klappat och klart

Vill du göra det enkelt för dig att boka in något roligt och mysigt med kollegorna inför jul så kan vi erbjuda julbord med rolig aktivitet i samband med glöggen på Söråkers Herrgård. Vill ni ha ett mer anpassat paket med andra alternativ på julbord och aktivitet så sätter vi ihop det till dig, titta gärna på våra andra aktiviteter eller kontakta oss.

Julinspirerad Aktivitet*
Glöggmingel
Herrgårdens dignande traditionella julbord

* Aktiviteter att välja mellan

Julklurigt
Med hjälp av enkla hänvisningar skall ni lagvis hitta problemlösningar, klurigheter och gåtor av olika slag inne på anläggningen. Allt sker under tidspress så det gäller att hinna med så många som möjligt. Medan resultatlistan sammanställs passar ni på att varva ner med varm glögg och så avslutar vi med julklappsutdelning till vinnande lag. Snabbt, enkelt och roligt!

Antal: 12-40 pers (debiteras för minst 10 personer)
Tidsåtgång: 1 tim
Pris inkl glögg och julbord: 650 kr/pers

Utmaningen julspecial
En lagtävling med inspiration från kända TV-lekar och sällskapsspel med jultouch. Lagvis samlar ni poäng i frågesport, rita-gissa och musik. Allt för att samla ihop poäng till ett avslutande och avgörande moment. En aktivitet för den tävlingsinriktade!

Antal: 10-25 pers (debiteras för minst 10 personer)
Tidsåtgång: 1 tim
Pris inkl glögg och julbord: 670 kr/pers

Kontakt

Aktivera Incentive AB
556505-2437
Kompanivägen 4
852 38 Sundsvall

060 - 12 14 44
upplev(at)aktivera.com

556505-2437    |    Integritet    |    Sitemaps

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram